Föregående 

 


Gilla oss på Facebook!

 

 

 Benify

Yoga vt18


Yogakurser hösten 2018

Endast begränsat antal kurser i höst, passa på att boka din plats!
Yogan är ett flera tusen år gammalt system för oss människor att ta hand om oss själva på alla plan, både fysiskt och i vårt inre. Begreppet yoga står för förening mellan kropp, själ och sinne och är snarare ett tillstånd vi upplever än något vi gör. Yogan har potentialen att göra dig mer närvarande och att få förmågan att leva mer och mer autentiskt, efter vad du verkligen vill och önskar i livet. Kroppsligen spelar yogan en viktig roll i våra liv, då vi ofta lever alltför stillasittande liv. Av yogan kan du bli fysiskt starkare och få ökad uthållighet, bli mer smidig och mjuk i kroppen samt få tekniker för att hitta mer energi i vardagen. Att yoga är ren mindfulness, och du kommer troligen känna dig lugnare och mer fokuserad i livet efter en tids utövande. Hur funkar ditt sinne - styr det över dig eller styr du över sinnet? Läs mer om kurserna nedan.

Tisdagar - start vecka 36
18.15-20.00  
Yin Yang Yoga 8 ggr, 1690:-   Fullbokad


Tisdagar - start vecka 45
18.15-20.00  
Yin Yang Yoga 6 ggr, 1300:-   Fullbokad


Passbeskrivning
Yin Yang Yoga, 8 ggr á 105 min
Ett härligt pass som innehåller både det kraftfulla och dynamiska i form av flödande sekvenser och positioner med intensitet (yang) - vid sidan av de stilla och djupgående yinpositionerna vi stannar längre i, som öppnar upp din kropp, letar sig in till bindväven, lösgör blockeringar och lugnar nervsystemet. Njutning inifrån och ut! Passar både dig som är nybörjare och dig som redan yogat ett tag med oss.

Boka plats på en kurs:
(återkommande kunder behöver endast fylla i e-postadress)

Förnamn:
Efternamn:
E-post:*
E-post (bekräfta):*
Telefon:
Postadress:
Ort:
Postnummer:
Kurs:

 

Det går också bra att kontakta oss på info@yogacenter.nu eller 073-05 326 05.
Det är viktigt att du placerar dig på rätt kurs/nivå, efter önskemål och behov, läs och hör av dig om du har frågor.
Ett par veckor före kursstart kommer du att få e-post med bekräftelse och all information du behöver inför kursstart. Varmt välkommen!

Information
Grupperna består av deltagare med varierad erfarenhet, och vi instruerar på olika nivå. Du kommer till passet i mjuka kläder med en inte alltför mätt mage, något annat behöver du inte tänka på; mattor, filtar mm finns på plats. Yogamattor, filtar mm finns på plats.

Villkor
Anmälan till kursen är bindande. Vid avbokning senare än 10 dagar före kursstart, faktureras hela kursavgiften (om ej annan deltagare tar din återbudsplats). Endast utebliven betalning och frånvaro räknas INTE som en avbokning av kurs, utan debiteras då 100%.

Efter bokning/köp, erhåller du ett bekräftelsemail med faktura inkluderad. Efter förfallodagen debiteras en påminnelseavgift på 60kr samt dröjsmålsränta på 23%. Invändning mot fakturan ska göras senast på förfallodatumet.

Det går bra att delbetala din kursavgift, kontakta oss för mer information.

FaR
Vi har avtal med FaR® (Fysisk Aktivtet på Recept). Tala med din läkare och oss för att veta mer.

För dig som är anställd inom Ängelholms Kommun, Ikea, Jysk mfl
Se ”Fördel Ängelholm” eller din förmånsportal Benify för aktuella erbjudanden och rabatter.
Copyright © Ängelholms Yogacenter