Föregående 

 


Gilla oss på Facebook!

 

 

 

Benify

Kundaliniyoga

Kundaliniyoga

Kundaliniyogan är en djupgående och autentisk yogaform som är stärkande för hela ditt system (nervsystem, endokrina systemet, cirkulation och energisystemet mfl). Det är en härlig, dynamisk och kraftfull form där vi lär oss att bemästra vårt sinne, vilket kan vara en av våra största utmaningar i livet. Kundaliniyogan brukar fungera för de flesta personer och bjuder på förhållandevis enkla fysiska övningar, men som ofta är utmanade på grund av sin intensitet och hur yogapositionerna integreras med andningsövningar, mantran, mudras och bandhas. Kundaliniyogan kan alltså vara fysiskt utmanande (men går att anpassa efter dina behov), men ger också mental och andlig utveckling och är en yogaform som har sitt fokus på energiarbete i kroppen. Många blir förvånade över den starka effekt de upplever ganska omgående genom Kundaliniyogan.

Varje kriya (yogapass) har ett speciellt fokus, tex att stärka hormonsystemet, minska stress, öka din energinivå, uthållighet etc. Yogi Bhajan levererade under sin livstid ca 10000 kriyor, så det finns mycket spännande att utforska!

Kundaliniyogan är grunden till MediYogan och den Medicinska Yogan som sprids mycket i Sverige just nu. Kundaliniyogan är ypperlig i de tider vi lever i, där många upplever stress, press och är i stort behov av att bli starkare på alla plan, öka sin uthållighet, att få återhämtning och att få ”bli vän” med sitt sinne.

Fristående drop-in-pass i Kundaliniyoga

Då och då erbjuder vi drop-in-tillfällen i Kundaliniyoga. En fin möjlighet att få testa denna speciella och kraftfulla yogaform. Att prova några gånger kan vara bra när du provar något helt nytt. Vi utforskar olika kriyor (yogapass) och meditationer. Varje kriya och meditation har ett särskilt tema/inriktning/syfte, och efter klassen kan du få med dig material för att fortsätta göra övningarna hemma.


Onsdagen 1/5 kl 19:00-20:30, 180:-
Vi gör en skön, kraftfull och mycket uppskattad kriya för våra 10 kroppar.

Lördagen 4/5 kl 8:30-10:00, 180:-
Vi gör The Woman's set (även män kan delta), en kriya för att hålla ryggrad, inre organ och nervsystem starka och friska.

Ett härligt och riktigt kraftfullt Kundaliniyogapass med en kriya och en meditation. Alla kriyor och meditationer har specifika inriktningar, syften och fokus. Den absolut bästa starten på din lördag!Pris per pass:
Du betalar 180:- via swish på nummer
1236714372 för att bekräfta din anmälan. Anmäl dig även i formuläret nedan. Vill du betala kontant på plats meddelar du det på info@yogacenter.nu.


Plats: Ängelholms Yogacenter, Järnvägsgatan 7 i Ängelholm

Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Anmäl dig i formuläret nedan.

Varmt välkommen!


Bokning till Kundaliniyoga drop-in-pass:
(återkommande kunder behöver endast fylla i e-postadress)

Förnamn:
Efternamn:
E-post:*
E-post (bekräfta):*
Telefon:
Postadress:
Ort:
Postnummer:
Kurs:

 

Det går också bra att kontakta oss på info@yogacenter.nu eller 073-05 326 05.
Någon dag före kurstillfället kommer du att få ett sms med portkod för att komma in till lokalen.

Eventuell avbokning ska ske senast 24 timmar före respektive drop-in-pass till e-post info@yogacenter.nu. Vid avbokning senare, faktureras hela passavgiften (om ej annan deltagare tar din återbudsplats). Endast frånvaro och utebliven betalning räknas INTE som en avbokning av pass, utan faktureras då 100%.

Varmt välkommen!

Kundaliniyoga
Copyright © Ängelholms Yogacenter