Föregående 

 


Gilla oss på Facebook!

 

 

 Benify

KY text

Drop-in-pass - Kundaliniyoga


En härlig, dynamisk och kraftfull yogaform där vi lär oss att bemästra vårt sinne, snarare än den fysiska kroppen. Kundaliniyogan brukar fungera för de flesta personer och bjuder på förhållandevis enkla fysiska övningar, men som ofta är utmanade på grund av sin intensitet och hur yogapositionerna integreras med andningsövningar, mantran, mudras och bandhas. Kundaliniyogan kan alltså vara fysiskt utmanande (men går att anpassa efter dina behov), men ger också mental och andlig utveckling och är en yogaform som har sitt fokus på energiarbete i kroppen. Kundaliniyogan är en djupgående och autentisk yogaform som är stärkande för hela ditt system (nervsystem, endokrina systemet, cirkulation och energisystemet mfl).

Kundaliniyogan är grunden till MediYogan och den Medicinska Yogan som sprids mycket i Sverige just nu. Kundaliniyogan är ypperlig i de tider vi lever i, där många upplever stress, press och är i stort behov av att bli starkare på alla plan, öka sin uthållighet, att få återhämtning och att få ”bli vän” med sitt sinne.

Jag erbjuder nu några drop-in-tillfällen, det är bra om du kan gå på fler än ett pass för att verkligen få testa denna lite annorlunda yogaform än vad du kanske är van vid. Under min utbildningsperiod (blir diplomerad i feb –18), betalar du endast 95:- per pass, kontant eller via swish på nummer 1236714372.


- Måndag 15/1 kl 18:30-20:00Plats: Ängelholms Yogacenter, Järnvägsgatan 7 i Ängelholm

Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Anmäl dig i formuläret nedan.

Varmt välkommen!


Bokning till Kundaliniyoga drop-in-pass:
(återkommande kunder behöver endast fylla i e-postadress)

Förnamn:
Efternamn:
E-post:*
E-post (bekräfta):*
Telefon:
Postadress:
Ort:
Postnummer:
Kurs:

 

Det går också bra att kontakta oss på info@yogacenter.nu eller 073-05 326 05.
Någon dag före kurstillfället kommer du att få ett sms med portkod för att komma in till lokalen.

Eventuell avbokning ska ske senast 24 timmar före respektive pass till e-post info@yogacenter.nu. Vid avbokning senare, faktureras hela passavgiften (om ej annan deltagare tar din återbudsplats). Endast frånvaro och utebliven betalning räknas INTE som en avbokning av pass, utan faktureras då 100%.

Varmt välkommen!
Copyright © Ängelholms Yogacenter