Föregående 

 


Gilla oss på Facebook!

 

 

 Benify

Yoga vt18
Kursstarter våren 2018


Nya kurser startar kontinuerligt - välkommen till härliga yogastunder under våren!
Yogan är ett flera tusen år gammalt system för oss människor att ta hand om oss själva på alla plan, både fysiskt och i vårt inre. Begreppet yoga står för förening mellan kropp, själ och sinne och är snarare ett tillstånd vi upplever än något vi gör. Yogan har potentialen att göra dig mer närvarande och att få förmågan att leva mer och mer autentiskt, efter vad du verkligen vill och önskar i livet. Kroppsligen spelar yogan en viktig roll i våra liv, då vi ofta lever alltför stillasittande liv. Av yogan kan du bli fysiskt starkare och få ökad uthållighet, bli mer smidig och mjuk i kroppen samt få tekniker för att hitta mer energi i vardagen. Att yoga är ren mindfulness, och du kommer troligen känna dig lugnare och mer fokuserad i livet efter en tids utövande. Hur funkar ditt sinne - styr det över dig eller styr du över sinnet? Läs mer om de olika kurserna nedan.

Tisdagar
17.00-18.00   MjukYoga 7 ggr, 850:-
(start vecka 14)
18.30-20.15  
Kundaliniyoga - chakrakurs 9 veckor, 1690:- (start vecka 12)

Torsdagar

18.30-20.15   Yin Yang Yoga 7 ggr, 1490:- (start vecka 15)


200:- rabatt om du går mer än en kurs under samma kursperiod.
För passbeskrivningar, se nedan.

Boka plats på en kurs:
(återkommande kunder behöver endast fylla i e-postadress)

Förnamn:
Efternamn:
E-post:*
E-post (bekräfta):*
Telefon:
Postadress:
Ort:
Postnummer:
Kurs:

 

Det går också bra att kontakta oss på info@yogacenter.nu eller 073-05 326 05.
Det är viktigt att du placerar dig på rätt kurs/nivå, efter önskemål och behov, läs och hör av dig om du har frågor.
Ett par veckor före kursstart kommer du att få e-post med bekräftelse och all information du behöver inför kursstart. Varmt välkommen!

Passbeskrivningar
Kortkurs i Kundaliniyoga, 4 ggr á 105 min (start v 11)
Här får du en möjlighet att uppleva Kundaliniyogans många kraftfulla och inspirerande verktyg under några veckor. Kundaliniyogan är en av de få ursprungliga yogaformerna som ligger till grund för all den yoga vi ser idag. Yogapass, andningsövningar och meditationer. Kundaliniyogan fungerar för de flesta då du anpassar efter dina förutsättningar. Många övningar går också att göra på pall/stol.
Inga förkunskaper krävs.


Mjukyoga, 7 ggr á 60 min (start v 14)
Ett yogapass för dig som vill ha lugnare tempo och en lite lägre nivå på den fysiska utmaningen. Kanske har du skador, någon sjukdom eller är äldre och vill bevara din rörlighet och styrka. Ett skönt och lugnt pass där vi arbetar med smidighet, styrka, kroppskännedom och rörlighet. Andningsövningar och avslappning lämnar ett skönt lugn i din kropp och själ!
Inga förkunskaper krävs.


Yin Yang Yoga, 7 ggr á 105 min (start v 15)
Ett härligt pass som innehåller både det kraftfulla och dynamiska i form av flödande sekvenser och positioner med intensitet (yang) - vid sidan av de stilla och djupgående yinpositionerna vi stannar längre i, som öppnar upp din kropp, letar sig in till bindväven, lösgör blockeringar och lugnar nervsystemet. Njutning inifrån och ut! Passar både dig som är nybörjare och dig som redan yogat ett tag med oss.

Kundaliniyogakurs med tema chakrasystemet, 9 ggr á 105 min (start v 12)
Kursen är öppen för alla, nybörjare som fortsättare.
För dig som missade den förra, mycket uppskattade chakrakursen!
Kursen kommer att ge dig en ingående upplevelse av Kundaliniyogan och av hela ditt chakra- och energisystem. Det blir en spännande resa och du kommer att få en förståelse både teoretiskt då vi inledande tittar på visdomen kring varje aktuellt chakra och område, samt praktiskt genom olika kriyor (yogapass) och meditationer för varje tillfälle och chakra. Du lär dig att förstå ditt chakrasystem och dess koppling till olika nivåer av dig, hur du kan hjälpa dig själv att balansera och stödja dig; energimässigt, fysiskt, känslomässigt, i nervsystem, hormonsystem och inre organ.

Efter varje kurstillfälle kommer du att få ett e-postmeddelande med information om genomförd kriya och meditation, så att du, om du vill, kan göra dessa varje dag tills vi ses nästa gång, vilket vi varmt rekommenderar!

Information
Grupperna består av deltagare med varierad erfarenhet, och vi instruerar på olika nivå. Du kommer till passet i mjuka kläder med en inte alltför mätt mage, något annat behöver du inte tänka på; mattor, filtar mm finns på plats.

Om du av någon anledning missar en lektion, erbjuder vi dig att ta igen det missade tillfället i någon av de andra grupperna. Möjligheten att ta igen lektioner gäller endast under pågående kursperiod och förutsätter att du har bokat av dig i vårt bokningssystem om du får förhinder.

Några veckor före kursstart får du ett bekräftelsemail med faktura inkluderad. Anmälan till kursen är bindande. Vid avbokning senare än 10 dagar före kursstart, faktureras hela kursavgiften (om ej annan deltagare tar din återbudsplats). Endast utebliven betalning och frånvaro räknas INTE som en avbokning av kurs, utan faktureras då 100%.

Det går bra att delbetala din kursavgift, kontakta oss för mer information.

För dig som är sjukskriven
Vi har avtal med FaR® (Fysisk Aktivtet på Recept). Tala med din läkare och oss för att veta mer.

För dig som är anställd inom Ängelholms Kommun, Ikea, Jysk mfl
Se ”Fördel Ängelholm” eller din förmånsportal Benify för aktuella erbjudanden och rabatter.
Copyright © Ängelholms Yogacenter