Föregående
Mix & Fortsättning
MjukYoga
Gravidyoga
FamiljeYoga
Anmälan vecka 13 

 


Gilla oss på Facebook!

 

 

 Benify

BodyRiver Yoga
Kurserna i BodyRiver Yoga här på Ängelholms Yogacenter, ger en härlig blandning av fysiska ställningar (asanas), andningsövningar (pranayama), olika former av meditation och inre utveckling.

Här hittar du härlig kraft och styrka, flöde, ny energi och smidighet, integrerat med meditation och ljuvligt lugn - både i kropp och själ! Stundtals rörelse i fullt flöde och med intensitet, för att i vissa partier gå med din fulla närvaro in i stilla, djupgående asanas.
Mysig och meditativ stämning, i kombination med fysisk utmaning i yogaställningarna som utvecklar dig vidare vad gäller styrka, smidighet, rörlighet - på alla plan!

I yogan lär du dig också att hitta tillbaka till din naturliga, sköna andning, som är så viktig för en god hälsa. Yogan ökar din medvetenhet och de flesta upplever sig mer balanserade och i fas med sig själva efter en tids utövande. Fantastiska redskap att klara den fartfyllda vardagen, på nya sätt.

Yogan hos oss passar alla; gammal som ung, man eller kvinna! Du kommer som du är, utgår enbart från dig själv och gör så mycket som känns bra för stunden. Du behöver inte vara atlet, smidig eller vältränad, det finns inga förkunskapskrav.

Instruktör är Jessica Christensson, utbildad av BodyRiver Yogans grundare, Pia Maria Savela. BodyRiver Yogan ligger som grund i yogapassen. Med oss finns också inspiration från flera andra yogagrenar och rörelsetekniker från världens alla hörn - tillsammans skapar vi underbara yogastunder tillsammans!
Yogan lämnar kvar en härlig känsla - kom och prova du också!
 Copyright © Ängelholms Yogacenter