Gilla oss på Facebook!

 

 

 Benify

Höstkurser - omgång 2
Yogakurser 2017 -start vecka 4!

Vi går mot ljusare tider - ge dig själv lite tid och energi!
Härlig kraft och styrka, flöde och ny energi, smidighet, kroppsnärvaro, mindfulness, andning, och yogafilosofi - utveckling och njutning i både kropp och själ! Mysigt och meditativt, i kombination med fysisk utmaning som påverkar dig på alla plan. Yogan ökar din medvetenhet och många inser fort vilken potential den har. Yogan erbjuder dig fantastiska redskap att klara den fartfyllda vardagen, på nya sätt
. Du utgår från dig själv och utvecklas i din egen takt.
Varmt välkommen!

Måndagar
16.30-18.00    MjukYoga 8 ggr, 1525:-
18.15-20.15    Yoga Mix 8 ggr, 1900:-

Tisdagar
17.30-19.30   Yoga Fortsättning 8 ggr, 1900:-


Onsdagar

6.30-7.30   MorgonYoga 8 ggr, 950:- / 750:- *

Torsdagar
18.00-20.00   Yoga Mix 8 ggr, 1900:-

Fredagar

6.30-7.30   MorgonYoga 8 ggr,  950:- / 750:- *
8.30-10.00
   MjukYoga 8 ggr, 1525:-


* Ord pris 950:- men 750:- om du går en annan kurs under samma kursperiod.

Det är viktigt att du väljer rätt kurs!

Yoga Mix
En härlig blandning av flödande kombinationer samt mer stilla och djupt öppnande ställningar - yang & yin. Vi utforskar yogans värld och oss själva ur många perspektiv - härligt och kraftfullt! Asanas (yogaställningar), pranayama (andningsövningar), meditation och yogafilosofi.
Passar både dig som är nybörjare och dig som redan yogat ett tag med oss.

Yoga Fortsättning
Ett pass för dig som yogat för oss eller någon annan lärare tidigare och har koll på grunderna. Vi fortsätter att utforska yogans värld ur många perspektiv - djupgående, härligt energigivande, transformerande och kraftfullt! Asanas, pranayama, meditation, yogafilosofi, mantran - yummi!

MjukYoga
E
tt yogapass för dig som vill ha ett lite lugnare tempo, enklare rörelser och ett riktigt mjukt pass. Vi arbetar med smidighet, styrka, kroppskännedom och rörlighet. Andningsövningar och avslappning lämnar ett skönt lugn i din kropp och själ! Passar vid skador, sjukdomstillstånd, om du är lite äldre eller av andra anledningar känner dig dragen till ett mjukare och lugnare yogapass. Vi är anslutna till FaR - Fysisk Aktivitet på Recept. Är du långtidssjukskriven, prata med oss angående recept och rabatter. Läs mer här.

MorgonYoga
En energifylld och inspirerande start på dagen! Passet inleds med mjuka, sköna rörelser för närvaro och medvetenhet i kroppen. Efter hand övergår vi i rörelser med mer energi och flöde. När 60 minuter har gått är du redo för en härlig dag! Deltagare på kvällskurserna under samma period erhåller 150:- rabatt, dvs 600:-.


Bokning till kurser med start vecka 43:

Förnamn:
Efternamn:
E-post:
E-post (bekräfta):
Telefon:
Kurs:

 

Det går också bra att kontakta oss på info@yogacenter.nu eller 073-05 326 05.
Det är viktigt att du placerar dig på rätt kurs/nivå, efter önskemål och behov, läs och hör av dig om du har frågor.
Ett par veckor före kursstart kommer du att få e-post med bekräftelse och all information du behöver inför kursstart. Varmt välkommen!

Information
Grupperna består av deltagare med varierad erfarenhet, och vi instruerar på olika nivå. Du kommer till passet i mjuka kläder med en inte alltför mätt mage, något annat behöver du inte tänka på; mattor, filtar mm finns på plats.

Om du av någon anledning missar en lektion, erbjuder vi dig att ta igen det missade tillfället i någon av de andra grupperna. Möjligheten att ta igen lektioner gäller under pågående- och näst följande kursperiod och förutsätter att du har bokat av dig i vårt bokningssystem om du får förhinder.

Anmälan till kursen är bindande. Vid avbokning senare än 10 dagar före kursstart, faktureras hela kursavgiften (om ej annan deltagare tar din återbudsplats).

Det går bra att delbetala din kursavgift, kontakta oss för mer information.

För dig som är sjukskriven
Vi har avtal med FaR® (Fysisk Aktivtet på Recept). Tala med din läkare och oss för att veta mer.

För dig som är anställd inom Ängelholms Kommun
Se ”Fördel Ängelholm” för aktuella erbjudanden.


Copyright © Ängelholms Yogacenter