Föregående 

 


Gilla oss på Facebook!

 

 

 Benify

Retreat ht17

Härligt Yoga- och Rawfoodretreat i vackra Kivik på Österlen, 29/9-1/10!
En helg fylld av allt det du kan behöva för att landa, stressa av och få chans till riktig återhämtning!

Den fantastsikt vackra kursgården HIMLAHAV, som vi får glädjen att hålla till på, ligger bland äppellundarna och bäddar in oss i en vacker miljö för maximal livsnjutning! Du kommer att få möjlighet till fördjupning inom yoga både i praktiken med blandade härliga yogastunder under helgen, men även fördjupa dig i yogans grundpelare och yogisk filosofi under våra kunskaps-/diskussionsstunder. Vi har även förläsningsstunder inom rawfood, samt diverse demonstrationer för att skicka med dig massa värdefull kunskap inom rawfoodområdet hem. Inte minst får du njuta av vacker, god och näringsrik rawfood vid alla måltider. Helgen ger dig också egen tid med möjlighet för skön vila och strövande i de fina omgivningarna. Till Kiviks strand är det 800 meters vacker promenad!

Yogan
Yogan som erbjuds under helgen anpassas efter gruppen och tid på dygnet. BodyRiver Yogan ligger som grund i Jessicas undervisning, men hon hittar också inspiration från flera andra yogagrenar och rörelsetekniker. Helgen kommer att erbjuda både Flow-pass, hatha yoga-pass och mer stillsamma, djupgående pass med Yin-inriktning.

Retreatledare
Retreatledare är Jessica Christensson som sedan 2005 driver Ängelholms Yogacenter, och har sedan dess erbjudit yogakurser och rawfoodkurser i Ängelholm med omnejd. Anders Trobäck som också leder helgen är en van anordnare tillsammans med Jessica på Rawfoodkurserna och är en klippa i köket. :-)

Shiatsubehandlingar under helgen
Anders är inom kort färdig Shiatsuterapeut och kommer att kunna erbjuda enstaka shiatsubehandlingar (japansk accupressurmassage) under helgen, kontakta oss för bokning, anders@yogacenter.nu.

Tid
Fredagen 29/9 kl 15:00 till söndagen 1/10 kl 15:30

Plats
Himlahav, Hjälmaröd, i utkanten av Kivik
https://goo.gl/maps/1vkAeUmUtyE2

Se mer om denna vackra plats på www.himlahav.se och på Instagram #himlahav

Pris
Early-bird-pris: 3400:- om du anmäler dig och betalar minst halva avgiften innan 12/6. Resterande betalas i samband med retreaten.
Efter 12/6 är priset 3800:- (anmälningsavgift 600:-) och går fint att delbetala. Max 10 deltagare!

Förnamn:
Efternamn:
E-post:
E-post (bekräfta):
Telefon:
Kurs:

 Copyright © Ängelholms Yogacenter